Architect, tekenen, bouwvergunning, verbouw, bouw
Bouwkundig architectenbureau - Gé Hekman aanbouw, renovatie WABO vergunning, vergroting, bouwplan, bouwtekening, tekeningen huis, aanbouw, Gé idee, aanvraag,
uitwerking bouwplan, woonhuis renovatie , WABO vergunning,bouwplan, bouwtekening WABO WABO WABO
Archihek ontwerpt en realiseert kleine tot middelgrote projecten en maakt het uitvoerbaar.

Werkt opdrachten uit die afgestemd zijn op de vraag van de opdrachtgever, de mogelijkheden, de bouwregelgeving.
Werkt ontwerpen ruimtelijk en technisch uit en regelt de WABO-aanvraag.
Met alle bijkomende eisen en disciplines. Heeft een goed netwerk van collega's, ingenieurs, constructeurs en relaties in de bouw. Met kennis van bouwkunde, materialen en technische toepassingen.
Esthetisch doordachte oplossingen, vertaald in maakbare constructies en haalbare bouwkosten.

Ervaring:
Nieuwbouw villa / woonhuis
Verbouwen / vergrotingen / herindelen van woonhuizen, bedrijfspanden.
Verbouw en / of de herbestemming van bedrijfsruimten en winkels
Nieuwbouw van winkels, upgrade winkelpanden, ontwerpen winkelpui

Manier van werken / stijl van aanpak:
Ná het luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, het grondig bekijken van de bouwkundige situatie, de omgeving en waar nodig, het bestuderen van het bestemmingsplan.
Gestuurd door het programma van eisen en de vragen komen wij tot een ontwerp, vanuit de gegeven verhoudingen en mogelijkheden.

Aanleiding van een ontwerp kan zijn door de situatie, de gebruikseisen, een verwijzing, een associatie, de omgeving. De ruimte die er al is, of wat die zou kunnen worden.

Het wordt dan duidelijk wat er in zit aan mogelijkheden, technisch, ruimtelijk, bouwkundig, de eisen van bouwregelgeving, de omgeving, en natuurlijk - het budget.

Er komt een eerste schetsmatig plan, in overleg, als eerste opzet.
Wanneer het overeenkomt met de wensen van de opdrachtgever, wordt het uitgewerkt voor de aanvraag bouwvergunning en de uitvoering.

Het werk wordt in de eerste plaats beschouwd als dienstverlening. Met als insteek het maximaal haalbare woonplezier. Of het imago en de verkoopbevordering voor de winkel, de doelmatigheid voor een bedrijf, met een esthetische meerwaarde in vorm, verhouding, kleur en materiaal.

Het totale traject, vanaf eerste idee of vraag, ontwerp, het overleg, de technische uitwerking, het bevorderen van het verkrijgen van de bouwvergunning,
tot en met het opleveren van het gebouwde plan, wordt naar wens, in gedeelten of geheel geregeld.